sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Alwar, hei _kaupunki_!

Alwar on iihana! En tajunnutkaan, että kaipasin kaupunkiympäristöä. Kiidettiin pitkin kuopattomia teitä ja pysähdyttiin liikennevaloihin(!. Oli myös niin vapauttavaa olla ostoksillakaupassa, josta sain yksien ovien sisältä kaikki tavarat. Ei siis perus: kananmunat yhdeltä, vihannekset toiselta, hedelmät kolmannelta, soija neljänneltä, juusto viidenneltä jnejne:) Arvatkaas paljon tohon pyörimiseen menee aikaa. Meen hymy suin seuraavan kerran prismaan.

Ostin valmisruokaa!! Kokeilen onko hyvää. Kun on niin tylsä kokata ittelle, erityisesti hiirilauman kanssa. Se on taitolaji. siis se miten pitää silmällä kaikkia pusseja, ja ruokalautasia.

Mutta Alwar, ihana alwar. Näiden PL (project leader) on niin edistyksellinen mies! Juteltiin sen kanssa pitkään tasa-arvosta, vesiongelmista jnejne. Tämä oli hyvä nähdä. Olin jo vaipua epätoivoon näiden lukuisien "perheen päiden" kanssa. Täällä sitä kuulee kaikkea hullun kurista:D
PS. Taas ollaa 40-45 celsius asteen välissä. Aika hurja kaupunki ilma, pyörän selässä tuuli tuntui samalta kuin hiusten kuivaaja. Ja asvaltin hehku. Ja pers meinas palaa motskarin satulassa, pyörä oli ollut auringossa.

Nyt alan taas tekee töitä, kivoja töitä. Etin netistä kaikkea mielenkiintoista halpaan ja yksinkertaiseen (low cost, low tech) biokaasun tuotantoon liittyen, ja parantelen uuden hankkeen rahoitushakemusta:)

Tänään on hyvä päivä... Ja huomenna Jaipuriin Santoshin kanssa! Oolioliolioo! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti